Overzicht

Op weg naar PASKWIL-criteria voor niet-gerandomiseerde studies

  • 25 oktober 2021
  • NVMO

De NVMO-commissie BOM houdt op 3 november 2021 van 20.00 tot 21.00 uur een webinar over de voorgestelde PASKWIL-criteria voor niet-gerandomiseerde studies. Deelname staat alleen open voor leden van de NVMO en NVALT.

De commissie zal tijdens het webinar met de NVMO- en NVALT-leden in gesprek gaan over de criteria, die eerst door de commissie kort zullen worden toegelicht, en over eventuele opmerkingen of suggesties voor verbeteringen. De commissie hoopt dat de NVMO-leden tijdens de algemene ledenvergadering in november dit jaar instemmen met de dan (wellicht) aangepaste criteria.

Tijdens de algemene ledenvergadering in april 2021 presenteerde de commissie BOM het eerste voorstel voor de criteria voor niet-gerandomiseerde studies aan de NVMO-leden. Eerder dit jaar lichtten de voorzitter en secretaris van de commissie de voorgestelde criteria toe in een interview voor Medische Oncologie nummer 4.

NVMO- en NVALT-leden kunnen zich tot en met 2 november 2021 voor het webinar aanmelden via nvmo.org/ciebomwebinar.

Op 3 november 2021 ontvangen zij een bevestiging met persoonlijke inloggegevens. Mocht er geen deelnamelink zijn ontvangen, neem dan contact op met het NVMO-secretariaat via secretariaat@nvmo.org.