Overzicht

20 mei 2022 in Utrecht

16e Nascholing Targeted Therapy

  • 22 april 2022
  • NVMO

De NVMO organiseert op 20 mei 2022 in Utrecht de 16e editie van de Nascholing Targeted Therapy. Deelname voor NVMO-leden is kosteloos.

Foto (kleur) locatie
Beeld: Dirk Verwoerd

De programmacommissie bestaande uit prof. dr. Hanneke van Laarhoven, prof. dr. Gabe Sonke en dr. Tonneke Beijers stelde weer een divers thematisch programma met topsprekers samen.

Op het programma staan voordrachten over achtereenvolgens UGT-bepaling bij irinotecan, cytostatica bij obesitas wel/niet doseren op basis van BSA, de rol van chromosomal copy numbers bij colorectaal carcinoom, nieuwe opties bij PET en immuuntherapie, een update over antibody drug conjugates en T-celtherapie bij solide tumoren.

Daarnaast zijn er twee debatten over respectievelijk therapie op maat op basis van organoïden of whole genome sequencing (WGS) en de zin van een geriatrisch assessment voorafgaand aan therapie. Verder zal dr. Daniel Catenacci (University of Chicago) een keynote lecture houden over circulerend tumor-DNA bij gastro-intestinale tumoren. Het nascholingsprogramma is ook via een livestream te volgen. Ga voor meer informatie over inschrijving en het programma naar nvmo.org/ntt2022.