Adverteren in Medische Oncologie

Voor informatie over en het reserveren van advertenties, advertorials, inserts, specials en reprints kunt u contact opnemen met:
Cross Media Nederland
Nieuwe Haven 133
3116 AC Schiedam
tel. 010 - 742 10 25
adverteren@medischeoncologie.nl

Tariefkaart

Raadpleeg de advertentietariefkaart 2019 met informatie over de verschijningsdata, technische specificaties, advertentieprijzen, kortingen en andere mogelijkheden.

Online plaatsing vacatures

Klik hier voor de brochure over het 5-in-1-pakket van Medische Oncologie voor online plaatsing van personeelsadvertenties.

 

Medische Oncologie: een uitstekend podium voor uw advertentie!

  • Medische Oncologie is sinds 1998 het officiële ledentijdschrift voor de Nederlandse Vereniging voor Medische Oncologie (NVMO).
  • Medische Oncologie wordt verstuurd naar het actuele ledenbestand van de NVMO. Uw doeltreffend bereik onder de internist-oncologen (in opleiding) is daarmee bijna 100%.
  • Uit het lezersonderzoek van 2013 blijkt dat de lezers Medische Oncologie hoog waarderen met een rapportcijfer van bijna een 8, terwijl andere min of meer vergelijkbare tijdschriften duidelijk lager scoren en door opvallend minder leden worden gelezen.
  • Uit het lezersonderzoek van 2013 blijkt dat ruim 70% het tijdschrift als belangrijkste informatiebron beschouwt voor nieuws over de medische oncologie in Nederland.
  • De belangrijkste onderwerpen in Medische Oncologie zijn volgens de lezer: adviezen NVMO-commissie BOM, nieuwe behandelrichtlijnen, nieuwe geneesmiddelen, organisatorische en beleidsmatige ontwikkelingen in de (medische) oncologie en beroepsbelangen.
  • De redactionele inhoud is van hoge kwaliteit en wordt samengesteld door een onafhankelijke redactieraad met NVMO-leden die representatief zijn voor de Nederlandse medische oncologie.
  • Hoofdredacteur is dr. Franchette W.P.J. van den Berkmortel, tevens NVMO-bestuurslid, als internist-oncoloog verbonden aan het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard.
  • Medische Oncologie is toonaangevend in de discussies over alle belangrijke actuele vakinhoudelijke ontwikkelingen binnen de medische oncologie.
  • In vrijwel elk nummer van Medische Oncologie publiceert de NVMO-commissie BOM actuele adviezen over de klinische waarde van nieuwe geregistreerde geneesmiddelen, behandelmethoden of behandelindicaties op het gebied van de medische oncologie met grote impact voor de dagelijkse klinische praktijk van elke internist-oncoloog in Nederland.