18-19 NOVEMBER 2021

Oncologiedagen 2021

  • 2 min.
  • Oncologiedagen 2021
  • Vereniging

Op donderdag 18 en vrijdag 19 november 2021 organiseert de NVMO de 27e editie van de Oncologiedagen. Onderwerpen die aansluiten op de dagelijkse praktijk vormen weer de kern van het programma. 

Dat komt dit jaar onder meer naar voren in sessies over de toekomst van precisiediagnostiek door middel van whole genome sequencing, het waarheen en waarvoor van de follow-up, de plaats van neoadjuvante hormonale therapie en het verbeteren van de palliatieve zorg.

In zijn keynote lecture zal prof. dr. René Bernards van de onderzoeksgroep Moleculaire Carcinogenese bij het NKI zijn ideeën over het bestrijden van resistentie bij doelgerichte therapie bespreken, met ook enkele succesvolle voorbeelden.
Verder worden de jonge collega’s weer in de gelegenheid gesteld om te wedijveren voor de prijzen voor de twee beste oncologieproefschriften van het jaar en de Pieter De Mulder Award.
Dit jaar zullen de Oncologiedagen zowel online als face to face in Hotel Papendal, Arnhem bijgewoond kunnen worden. Dit kunt u tijdens uw registratie aangeven.
U kunt zich registreren via &ellipsis;

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot alle artikelen

Account aanmaken

Heeft u al een account?