DR. MAARTJE LOS: ‘GROTE VERANDERINGEN IN HET VELD VRAGEN OM REGELMATIGER TERUGKOPPELING’

Input van leden essentieel

  • 7 min.
  • Beroepsuitoefening

Tot voor kort organiseerde de NVMO jaarlijks een algemene ledenvergadering om haar leden op de hoogte te brengen van uiteenlopende ontwikkelingen in de oncologie. Nu de veranderingen in het veld zo groot zijn, en de inbreng van de leden daarbij essentieel is, blijkt eenmaal per jaar onvoldoende. Daarom belegde de NVMO begin april een tussentijdse ledenvergadering. De – enigszins beperkte – opkomst liet zien dat dit voor leden nog even wennen is. Maar het belang ervan is duidelijk.

Normaal gesproken belegt de NVMO haar ledenvergaderingen tijdens de jaarlijkse Oncologiedagen. Dat is makkelijk voor de leden, want zij kunnen dan zowel op de hoogte blijven van de laatste medisch-inhoudelijke ontwikkelingen als meepraten over de beleidslijnen die de vereniging wil uitzetten.
De ledenvergadering is immers het middel bij uitstek om leden daarop invloed te laten uitoefenen. ‘Tot extra ledenvergaderingen is kortgeleden besloten omdat er tegenwoordig zeer veel in het veld gebeurt. Vorig jaar april vond de eerste extra ledenvergadering plaats, die grotendeels in het

Maak een gratis account aan en krijg toegang tot alle artikelen

Account aanmaken

Heeft u al een account?