Nieuws NVMO

  • 1 min.
  • Nieuws NVMO
  • Vereniging

Op dinsdag 6 december a.s. organiseren het VUmc Cancer Center Amsterdam en de KNAW het symposium Tributes to translational cancer research: new strategies for personalized treatment.

Symposium KNAW en VUmc | Dinsdag 6 december 2016

Tributes to translational cancer research

Tijdens dit symposium in het VUmc zal de KNAW Bob Pinedo Cancer Care Award worden uitgereikt aan prof. dr. Bert Vogelstein (foto). De Professor of Oncology and Pathology aan de Johns Hopskins University in Baltimore zal in het kader hiervan een award lecture houden. Daarnaast verzorgen verschillende andere experts lezingen over vorderingen in het translationeel kankeronderzoek. Host van het symposium is prof. dr. Henk Verheul, internist-oncoloog en afdelingshoofd Medische Oncologie van het VUmc. Deelname aan het symposium is kosteloos. Deelnemers dienen zich online te registeren via www.vumc.com/bobpinedoaward.


Noteer alvast in uw agenda

Therapie op maat 2017

Deze bijeenkomst – een gezamenlijk initiatief van de drie verenigingen om internist-oncologen, oncologisch chirurgen en radiotherapeuten nader tot elkaar te brengen – heeft in de voorgaande jaren steeds op ruime belangstelling mogen rekenen. Op het programma zullen ook ditmaal onderwerpen komen die het multidisciplinaire karakter van de behandeling van diverse oncologische aandoeningen onderstrepen.


Informatie nascholingen op smartphone of tablet

NVMO Events App

Beginscherm NVMO app op iPhone

De grotere bijeenkomsten – zoals de jaarlijkse Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen en het tweejaarlijkse interdisciplinaire congres van NVCO, NVMO en NVRO Therapie op maat– hebben binnen de app een eigen applicatie. Daarin staat specifieke informatie, zoals programma, sprekers en voorzitters, abstracts en exposanten. De NVMO Events App is kosteloos te downloaden in de App Store en Google Play Store.