Nieuws NVMO

  • 1 min.
  • Nieuws NVMO
  • Vereniging

Vrijdag 20 november a.s. van 8.00 tot 9.45 uur
Algemene ledenvergadering 2015

Op vrijdag 20 november a.s. houdt de NVMO van 8.00 tot 9.45 uur tijdens de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen op Papendal haar algemene ledenvergadering. 

Op de agenda staat onder meer: voorstel PASKWIL-criteria 2016, verslag commissie Erdkamp II en SONCOS-normeringsrapport 2016. Verder licht de penningmeester het financieel jaarverslag toe en komt de samenstelling van het NVMO-bestuur aan bod. 
De volledige agenda, de notulen van vorig jaar en andere relevante stukken zullen binnenkort op de NVMO-website beschikbaar komen. NVMO-leden worden via de e-nieuwsbrief hierop geattendeerd.


Woensdag 18 november a.s. van 15.00 tot 21.15 uur
jNVMO-onderwijsdag

Op woensdag 18 november a.s., de dag voorafgaand aan de Oncologiedagen voor Nederland en Vlaanderen, organiseert de jNVMO op Papendal weer een onderwijsdag voor de fellows medische oncologie. 

Ook deze keer heeft de jNVMO een leerzaam en interactief programma weten samen te stellen. Op het programma staan sessies over hoofd-halstumoren (dr. Carla van Herpen, Radboudumc, Nijmegen) en blaascarcinoom (prof. dr. Ronald de Wit, Erasmus MC Kanker Instituut, Rotterdam). Verder is er een sessie over het landelijke AYA-platform. 
Het programma start om 15.00 uur en eindigt om 21.15 uur met een borrel. Van 18.30 tot 19.45 uur zal worden gedineerd. Voor meer informatie over de onderwijsdag kan worden gemaild met het jNVMO-bestuur via juniornvmo@outlook.com.


Versterking redactieraad
Nieuwe redactieleden

Onlangs zijn dr. Inge Baas en dr. Hanneke Wilmink toegetreden tot de redactieraad van het tijdschrift Medische Oncologie.

Portretfoto (kleur) Inge Baas

Dr. Inge Baas, als internist-oncoloog werkzaam bij het Meander MC in Amersfoort, volgt in de redactieraad dr. Ester Siemerink (Ziekenhuisgroep Twente) op.

Portretfoto (kleur) Hanneke Wilmink

Dr. Hanneke Wilmink, als internist-oncoloog verbonden aan het AMC in Amsterdam, volgt dr. Judith Kroep (LUMC) op.

 


E-zine Medische Oncologie
www.medischeoncologie.nl

Afbeelding iPad met screenshot homepage MO Online
  • e-zine: de lay-out van artikelen past zich automatisch aan aan de schermgrootte van uw tablet, smartphone, pc of laptop
  • handige zoekfunctie: doorzoek het archief op trefwoord(en)
  • inloggen: NVMO-leden loggen in met hun persoonlijke inlogaccount voor de NVMO-website
  • vragen, opmerkingen of suggesties: 
    mail naar redactie@medischeoncologie.nl