vacatures

Internist-hematoloog en internist-oncoloog, Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal

Aruba

 

 

Internist-hematoloog en internist-oncoloog, Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal. Aruba

Het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.

Gezien het vertrek van de enige internist-hematoloog is er een acute behoefte aan 3 internisten met subspecialisme Hematologie en/of Oncologie, die dit vak in de volle breedte uitoefenen. U zal patiënten behandelen op de (poli)kliniek en voert hiernaast de supervisie over de zaalartsen (ANIOS) op de klinische afdeling op basis van een week-op-week-af schema met uw hemato-oncologische collega. Tevens participeert u in de wekelijkse oncologiebesprekingen, preoperatieve mammabesprekingen en in de maandelijkse oncologiecommissie. Verder zal u deel uitmaken van de NIV-geaccrediteerde vakgroep interne geneeskunde.

Wat bieden wij?
Aruba heeft een heerlijk klimaat met een Caribische leefwijze en beschikt over een goede Nederlandse basisschool en voortgezet onderwijs. Het ziekenhuis biedt u de mogelijkheid om zowel op Aruba als in het buitenland geaccrediteerde nascholing te volgen op kosten van het ziekenhuis. U wordt tevens geadviseerd en ondersteund door het ziekenhuis over zaken die komen kijken bij de verhuizing, registratie en tewerkstelling op Aruba. De kosten voor werk‐ en verblijfsvergunning en het ticket worden geregeld en vergoed door het ziekenhuis, alsook de huisvesting en de huurauto voor de eerste 2 maanden na aankomst op Aruba.

Wat vragen wij?
Een BIG- en RGS-geregistreerd internist gespecialiseerd in hematologie met oncologie-ervaring of een internist gespecialiseerd in oncologie met hematologie-ervaring. Hij of zij is flexibel en ziet het als een uitdaging om op Aruba als oncoloog te werken en is bereid de vakgroep oncologie meer gestalte te geven. U bent flexibel en hebt affiniteit met andere culturen. Het spreken van Engels is noodzakelijk en Papiamento en/of Spaans is een pre. Bent u alleen een korte termijn beschikbaar? Een waarneemperiode is ook mogelijk met een minimale duur van 3-4 weken met de daarbij passende voorwaarden.

Informatie en Sollicitatie
Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Maarten Visschers, internist-infectioloog, vakgroepvoorzitter, e-mail: M.visschers@arubahospital.com. Belangstellenden kunnen per e-mail een sollicitatiebrief en CV sturen naar Carolien Hodge Sr. HR Adviseur, via: https://arubahospital.easycruit.com/vacancy/2238133.


Over ons

Wij zijn een algemeen ziekenhuis met 320 bedden, gelegen op Aruba. Op dit moment is modernisering en uitbreiding gaande van het huidige gebouw. Het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal telt ruim 800 medewerkers en heeft 20 verschillende specialismen in huis. Het ziekenhuis is de enige aanbieder van ziekenhuiszorg en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland die voor ziekenhuiszorg aangewezen zijn op het Dr. Horacio E. Oduber ziekenhuis.

« naar vacatureoverzicht

Locatie: Aruba
Reageer:

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Maarten Visschers, internist-infectioloog, vakgroepvoorzitter, email: M.visschers@arubahospital.com. Belangstellenden kunnen per email een sollicitatiebrief en CV sturen naar Carolien Hodge, Sr. HR Adviseur, via: https://arubahospital.easycruit.com/vacancy/2238133.


Meer over deze vacature: http://www.arubahospital.com/