Overzicht

Interviewers gezocht voor oncologische podcast

  • 9 september 2022

Medische Oncologie is gestart met een serie podcasts waarin oncologische toppublicaties uit de gelijknamige rubriek in een vraaggesprek worden toegelicht door onderzoekers die eraan hebben meegewerkt. Voor deze podcasts zijn we op zoek naar enkele internist-oncologen die deze interviews willen afnemen. 

Specifieke ervaring met interviewen of podcasts maken is niet nodig; nieuwsgierigheid en een gezond kritische instelling zijn voldoende. Aangezien er vaak internationale onderzoekers aan het woord komen, zullen sommige interviews in het Engels zijn.

Elk van de deelnemende oncologen neemt eens in de twee à drie maanden een interview af. Het opnemen zelf kost rond een half uur, de interviewers worden bij de voorbereiding begeleid door de redactie van Medische Oncologie.

In de eerste aflevering is professor Bertrand Tombal van Cliniques universitaires Saint-Luc in Brussel te gast. Hij was betrokken bij de ARASENS-studie, waarvan de resultaten onlangs in The New England Journal of Medicine gepubliceerd zijn.

Voor aanmelden of meer of meer informatie, mail naar redactie@medischeoncologie.nl